Låt det fara bara

maj 22, 2014 — 2 kommentarer

Full rulle i vårt hemman idag. Först åt jag idyllisk lunch i lugn & ro ovanför hela Hagalund och sen yrde det bara på. Som det brukar. Förskoleavslutning, Kippohäng, allmän yrsel och nu har vi riggat för 9-åringens och bästisens kompiskalas — ett äkta biokalas, fast hemma då. Det ryktas om 50 hot dogs av en äkta connoisseur och årgångssaft. J har poppat hinkvis med popcorn och jag har märkt saftmuggar och konstruerat en godislåda.

Den färska 9-åringen meddelade idag att hon allra helst skulle fylla 12 – jo för då får hon åka hiss ensam. 7-åringen, som fick sina färska förskolepapper jämte ros idag, hälsar att en blir bara äldre och att en kan lika gärna slänga bromsarna.

Bilder i fel ordning på det:

20140522-220008-79208889.jpg

20140522-220117-79277017.jpg

20140522-220116-79276371.jpg

Hon här till sist är så kul för hon har slängt sina bromsar för länge sen. Finns inte mycket hon duckar för.

På tal om ickebromsande så tänker J och jag börja öva inför våra tumisdagar (grovt räknat infaller dom om 10 år). Vi ska köra mc genom västnyland nu på lördag. Eftersom mitt rumplånga hår inte är färdigodlat ännu måste jag kompensera med en färgrann scarf som kan fladdra i vinden. Se upp för en ståtlig mc-knutte med en gulhjälmad loppa baktill. Vi bromsar antagligen inte (beror på uråldrig mc, inte dåligt trafikvett).

2 svar till Låt det fara bara

  1. 

    Vi skall hålla ögonen uppe! Om du ser världens smutsigaste fd ljusblåa volvo packad till explosionsgränsen så vinka extra, det är troligen vi

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s