Förklara nu sen

maj 23, 2014 — 6 kommentarer

Nu ska jag blogga om gynekologen (skrev först gundekologen, det låter faktiskt mer kul). Den som vill klicka vidare kan göra det nu, men jag lovar att detta är mycket harmlöst.


Okej. Jag har en kiva och saklig gynekolog och framförallt snabb, här är verkligen snabbhet ett stort plus. Ni vet, in, hej, hurmårdu, ner med brallan, kolla nere och uppe, knattra tangenter, tack, hejdå. Gärna på under 10 minuter. På dessa mindre än 10 minuter hinner gynen ändå ultra hela härligheten och som socker på toppen sticker hen alltid 4-5 ultrabilder i näven på mej. För den som undrar så ser dessa bilder skrämmande lika ut som de bilder en får på sin inneboende bebbe (om en sådan finns).

Hen påpekar varje gång detta sker att ”här får du ett minne”. Samtidigt behandlar hen bilderna med sån värdighet att jag extra artigt tar emot dem och sticker ner dom i väskan. Nästan så att jag vill niga tacksamt. Men vet ni, det känns som att gå omkring med en bomb. Och skräcken, om jag inte ser till att kasta dessa i närmaste papperskorg och de blir i min väska. Och sen händer det farligaste, de trillar ut när jag går på jobbmöte. Förklara nu sen. Bilder på min yuhu, the inside version. Eller så länge hinner ingen kolla på dom innan jag rafsat dom tillbaka i väskan. Men då ser de ut som bebbebilder. Förklara nu sen.

Det är fint att mitt inre kollas upp. Men jag behöver inga minnesbilder för dagboken, jag litar på att allt finns kvar även när jag kommit hem. Hur jag ska lyckas förmedla detta artigt och sakligt för gynen nästa gång är en gåta. Eller minnas att kasta de brännheta dokumenten i en roskis.

Tillägg: nu ska vi inte ens tala om första gången jag fick mina bilder och blev skendräktig som en galen labrador. Som tur har jag sansat mej sen dess. Månne gynen jobbar för en större befolkning i Finland? Tillägg slut.

6 svar till Förklara nu sen

 1. 

  Du får alltså 4-5 bilder på ”ingenting”? Det var både lite komiskt och lite absurt…

  Gilla

 2. 

  Undrar om männen, typ J, så småningom får bilder av prostatan. Vilket lustigt familjealbum det skulle bli. ‘Här ser ni mommos livmoder år2014 och här är mofas prostata 2021….’ Det du. Jag förstår att du vill bli av med bilderna😉

  Gilla

  • 

   Haha! Men tänk nu hur vanligt det är med hårlockar i barnalbum och tänder i silveraskar. Kanske det är helt rätt med bilder på livmödrar och prostator oxå? Hehe

   Gilla

 3. 

  Hahaaa! Borde kanske själv gå till gundekologen, men de är nog pihiga här i Vasa för har nog aldrig fått någo bilder att sätta i fotoalbumet. Och skendräktig eller babysjuk skulle jag definitivt också bli, hjälp!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s