På min kobbe

juni 1, 2014 — Lämna en kommentar

Har lyxen att hänga alldeles solo några dagar. Trodde jag skulle fröjdas av att få vinterkläderna tvättade och annat tråkigt fixat — men turns out att det jag uppskattat mest är att jag kommit ifatt med en massa tankearbete. Okej, vinterkläderna är också sorterade och rena, bortsett från två mössor som numer är Barbiestorlek. Ledsam historia det.

Men nu har jag grubblat, pratat högt och haft mej, levt på smörgåsar och hämtmat och kastat tomma ölburkar bakom soffan. Ingen har avbrutit eller kommit med motsatta åsikter och framförallt — ingen har haft förväntningar eller saknat mej. Love it.

No man is an island. Men ibland vill jag vara en kobbe yttre skärgården.

Inga kommentarer

Bli den första att starta en diskussion!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s