Kontoret tipsar

juni 2, 2014 — 4 kommentarer

Känner ni till Wetransfer? En gratis tjänst som man kan flytta stora filer med (upp till 2 giga) och alldeles gratis. Se även det som ett tips, men det riktiga tipset var att de numer också har en app för telefonen. Jag har testat och kan verkligen rekommendera. Tog en massa bilder med telefonen på förskoleavslutningen och det är mycket praktiskt att välja bilderna och skicka iväg under en länk via appen. Allt du behöver är mottagarens mailadress och data som du vill dela.

EDIT: Med telefonappen kan du dessutom flytta ännu större mängd tavara, 10 giga. Det är många förskolefoton, det.

4 svar till Kontoret tipsar

 1. 

  Jag kör oftast dropbox, men blev just introducerad till en ny tjänst som heter copy. Där får man hela 15giga space om jag har förstått rätt! Men bra tips med wetransfer, man kan inte ha för många!

  Gilla

  • 

   Ska kolla in copy, tack för det! Wetransfer är bara till för att flytta stuff, inte alls för förvaring. Läggdagsöl snarast!

   Gilla

 2. 

  Alltså varför läste jag inte din blogg igår då! Svor som en idiot igår kväll när jag skulle maila (för stora) bilder. Till slut for de iväg med Google Drive, men före det var jag sannerligen ingen glad typ. Låter ju huippu att det finns som app också! Tack för tipset!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s