Lyft

juni 4, 2014 — 10 kommentarer

Skäms på mej och mitt eviga barnbloggande. Det här är en kotorsblogg! Varför bloggar jag tex aldrig om mina jobb? Va?

Sanningen är att jag sällan (aldrig) samlar ihop mina alster för vidaremarknadsföring. Det ska bli en ändring här. Jag saknar totalt en plan i mitt arbetsliv. Inte för att man måste ha det, absolut inte! Skönt lunk fungerar också, jag är en stor vän av planlöst lunkande. Men jag vill tro att det kan sätta sprutt på kreativiteten och arbetsmoralen och humöret hos den här grafikern.

Må denna bild visa hur oorganiserad jag är, en dammig hög med prototyper, en smörask by yours truly och en gamelsmurf. Prototyperna är Cremas etiketter som inte alls är några prototyper längre och som ni alla ska kolla in. Så jäkla gott kaffe & te med sköna etiketter! Och smörasken har ju nått butikerna. Ha, där lyfte jag mej själv redan en gnutta.

kuva-3

 

10 svar till Lyft

 1. 

  Ja, hurraa för lite Pia marknadsföring! Mycket intressant att se och vet du (och visst vet du det), looking good!

  Gilla

 2. 

  Jättefina! högen med oivariinilock ser ut som om det skulle kunna bli ett roligt utomhusspel till sommaren. Jag smygväntar på att du länkar din portfolio hit så man får beundra hela härligheten

  Gilla

  • 

   Kan du utveckla lock-spelet? Mycket intresserad! Och tack, portfolion kommer idag eller senast på måndag. Nu måste jag pussla med ett sommarsnuvigt barn, viktig göra!

   Gilla

 3. 

  Du e ju helt i smöre! hö hö.

  Gilla

 4. 

  Bra! Du SKA komma ihåg att marknadsföra dej, men annars gillar jag nog också barnbloggen.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s