Chibbidiboo

juni 11, 2014 — 4 kommentarer

Den där rubriken har inget med inlägget att göra. För de dagar jag låg sjuk hade jag ju planerat att mina nya hemsidor skulle ploppa upp på interwebs. På grund av sjukan bidde det inte, det ryms inte kod och snor i ett och samma huvud, inte mitt iaf. Så nu är gamla sidan nere och den nya sidan väntar på snorfria tider. Lyckat! Grattis till bra företagarskap, det är förbjudet att bli sjuk om man knegar på eget.

En annan jaiks-grej: På fredag ska mitt bord på Hagalundsofficen stå tomt. Det är i skrivande stund täckt av 30 cm osorterade & viktiga papper. Dessutom ska kids + ponny flytta till landet, tillsammans med kontoret. Kommer hon att klara av att flytta en hel office och en halv familj och en hel ponny till landet inom denna vecka? Kommer hemsidan att ploppa upp? Kommer snoret att ge vika? Kommer hon att packa rationellt? Kommer hon att hållas lugn och snäll?

Så många frågor och inga svar. Alla goda råd är svindyra, ropa hej mitt i bäcken och carpe diademet. Jag hoppar ner i det brinnande to do-havet nu.

4 svar till Chibbidiboo

 1. 

  Uuu, vilken cliffhanger! Jag väntar med spänning. Och med tummarna uppe och finkkuna i kors. Tsemppiä, det kommer att gå bra hur det än går!! (Disclaimer: ‘Kämpa på’ låter inte alls så bra som tsemppiä, tycker jag.)

  Gilla

  • 

   Uuuh! Ännu vid liv och med situationen under koll (tror jag), ska rapportera bättre senare. Kämpar! (fungerar faktiskt bättre utan ”på”, fast tsemppiä är nog bäst)

   Gilla

 2. 

  jag ser framför mig hur du står på en disig åker iklädd flytväst, gummistövlar och småbyxor med ett tangentbord i ena handen och en grimma i andra. Barnen står med mappar i handen i vinterhalare och det regnar bara så sakta…

  Nå nej, bra kommer det att gå! det här var kapitel två ur vår radioteater 🙂

  Hojta till om du behöver hjälp med kidsen eller något annat!

  Gilla

  • 

   Du är guld! J har dom under kontroll, bara office, ponny och jag själv kvar nu. Huh! Men shit så mycket material jag börjar ha för radioteatern. Kommer bli en långkörare.. Tänk boltsit!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s