Lyckohjul

juni 11, 2014 — 9 kommentarer

Mitt liv är sååå mycket gulligare sen gårdagens inlägg. Sprid schääälek!

20140611-121755-44275817.jpg

En annan urgullig grej är våra kids som haft otrolig åtgång på tandpetare på sistone. Inget barn petar sina tänder med 15 tandpetare i dygnet. Jag kunde ju inte vara sämre än LasseMaja så jag smög in och insåg att de försöker slakta sina spargrisar med hjälp av tandpetare. Turns out att de var oroliga att de inte skulle få spela tombola eller lyckohjul eller vad det nu heter på kvällens nöjesfältsbesök och att de laddade upp med slantar just in case.

Åh! Ingen har lärt dem knivtricket. Och jag låter dom hållas. Bankiren kan bli lite förvånad nästa gång vi tömmer våra spargrisar, men de har säkert sett allt. Fem euro och 75 cent, tre spännen, ett bokmärke, två kronor och 23 tandpetare. Raaaap, sa spargrisen. Nåväl. Jag har gett hedersord på tombolan (ett så gammalromantiskt ord) och ett litet tips om att det bara behövt fråga. Alla glada.

9 svar till Lyckohjul

 1. 

  Haha, ni är nog såna älsklingar och darlingar!

  Och voj sötis för flickorna med tandpetarna! Kom att tänka på min lilla eskapad på vår terass en tid sen, minns inte om jag delat med mig tidigare men oh well. Höll på att skruva ihop en möbel ute (lyckat), och sidu satin så *klink* försvann skruvmejselns bytbara bett in mellan två terassbrädor och därmed in under terassen. Som är då 30 cm hög. Det tog mig trettio minuter, hysteriskt fniss, svett, två grillpinnar ihoptejpade och en kylskåpsmagnet för att få upp bettet. But I dids it!

  Gilla

  • 

   Haha! En helt amazing grej, min mutti har en liten kappsäck med ett set verktyg för att peta upp saker man tappat under terrasser. Innehåller spegel, magneter, kniptänger osv, allt med långa handtag i teleskopmodell. Oh boy har det räddat mej många ggr. Alla borde ha ett.

   Gilla

 2. 

  DE ÄR NEROJA!

  Gilla

 3. 

  Har dom int läst Kalle Anka? Kalle försöker lirka ut slantar ur brorsönernas spargris med en kniv. Kommer inte ihåg vilken story.

  Gilla

  • 

   Ja alltså de kan inte knivtricket ännu. Och det är ju inte precis bråttom med den lärdomen 🙂 All heder åt Kalle & knattarna, de är grunden i min egen barndomskunskap

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s