Jag öser ut min klagan

juni 16, 2014 — 2 kommentarer

Den här dagen får ett långt och fult minus. Alla är på uselt humör, mitt jobb har varit raivofrustrerande och tålamodet har inte synats till nånstans. Murk. Dessutom borde jag packa iväg mej till stan i arla morgonstund imorgon för 3 x möte och noll kul.

Vill bara blunda över att min password till hemsidans dataserver legat & degat nånstans i Sverige i dagarna fyra och, medan jag skriver detta, plingar det in i inboxen. Nu klockan hundra på kvällen när jag måste göra annat viktigt som packa och sova beauty sleep (och blogga höh höh).

Till på köpet har vår Paddy (hästen) nån osäkerhets-fas och rör sej framåt bara med hjälp av smicker och ett knippe morötter. Allt jag vill göra är att bättra på hans självförtroende på vår nyklippta olympiabana (man ska namnge pompöst för att sätta ribbans rätta nivå). Ridaridarida, vareviga kväll nu. För han blir lite bättre hela tiden och jag smickrar och pajar honom så mycket hellre än letar passwords och kodsnuttar. Jobb som får mej att ryta fult till kidsen, de stackars typerna som igen sitter i kläm.

Slut på rant. Här är en bild på Paddy sålänge han vågar röra på sej, så fin så fin. Han har Wobbler disease för den som inte läst tidigare, eller för den som glömt.

20140616-225048-82248524.jpg

2 svar till Jag öser ut min klagan

  1. 

    Men snart sätter du lapp på luckan över midsommaren, glömmer alla bekymmer, slappnar av, skrattar och vaknar på måndag morgon lätt i kroppen och ivrig över att få ta itu med nya utmaningar. Kram kompis!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s