Sommarslalom

juni 18, 2014 — Lämna en kommentar

Ursäkta de fula skosulorna, ska uppdatera mer flitigt imorgon. Idag har jag bla gjort så viktiga saker som shoppat trafikkoner på Biltema. Allt för att vår olympiabana ska bli komplett. Olympiabanan är eg. en plätt välklippt gräs mitt på vårt bete jämte trafikkoner för 3,90 st. Man tager vad man haver. Konerna och banan syns mellan de två nyfikna hästarna. Dagens bubblare var Paddy (han till vänster) och Allu (ej på bild) i en taktfast och vacker trav mellan tio koner. Vem har sagt att ponnysar inte kan öva slalom på sommaren?

kuva(8)

Inga kommentarer

Bli den första att starta en diskussion!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s