Minestronesoppa med nubbe

juni 19, 2014 — 4 kommentarer

Mina kunder & jag har hittills använt oss av Louhi för webbhotell och domäner. Löper som smort och allt fungerar ALLTID. Insert hjärta. Jag har tyckt att det här med kodning och servrar varit så enkelt och smidigt och hanterbart. Såklart tänkte jag att det går lika smidigt att fixa upp min egen hemsida på två röda och ha den up and running inom några dagar. Fail. Den ligger på en server i Sverige och absolut inget fungerar utan fem mail och sjutton svordomar. Jag är ingen pro på detta och lyckas inte klura ut alla fel på egen hand, no way. Allt från rättigheter till kodspråk till innehåll, slafsigt som gårdagens minestronesoppa. Med fem Louhi-fall i bagaget var jag lite kaxig och trodde så mycket mer om mej själv.

Tur att det här gäller min egen sida och inte nån kund. Vi tar och lägger detta på lärdomar i livet-kontot och kastar konfetti i fläkten över att jag fått upp en Coming soon-sida. Ni kan klicka er blå på den, men innan midsommar lär där inte synas nåt mer än … just det. Jag tror nämligen att de redan korkat nubbarna där borta i grannlandet.

4 svar till Minestronesoppa med nubbe

 1. 

  För min blogg använder jag https://www.citynetwork.se/ Det var min kompis som satte upp sajten åt mig, jag kan inte heller sånt där kod-stuff.
  Citynetwork har funktat sjukt bra hittills för mig i alla fall. Ringde en gång deras telefonsupport och det funkade också jättebra.

  Gilla

 2. 

  Min superfancyga titel för mitt super-ofancyga jobb är ‘Branding Operator’ 😀

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s