Midsommarmys och möbelskuff

juni 22, 2014 — Lämna en kommentar

Midsommaren är gone och insorterad i minnesmappen med nyckelord som knas, vänner, gummistövlar, dunjacka, nubbe, spel, kramslas och skogskiss. Mycket lyckat! Och för att citera J ”snart är det ju jul!”.

20140622-233326-84806473.jpg

Två av våra värdar på rond två, lördag till söndag. Ett bra koncept btw, att fira i dagarna två på två olika ställen. Känner mej som en superpriviligierad kompis med överfina friends.

En mindre bra idé var att låta kidsen möblera om efter att vi kommit hem, innan uppackade kassar och gott humör. En söndrig blomkruka, fula ord och tre tack & förlåt senare syns här knappt nån golvyta och jag vill bara blunda. Ni skulle se berget med kama som tornar upp bakom soffan just nu. Som kräver en machete minst om jag alls vill nå mitt arbetsbord imorgon.

20140622-234009-85209147.jpg

Här syns det minst kaotiska i konstigt filter minus blomkruka (yhyyl). En slipad yta för bloggen med en kommentar om golvytan som verkligen inte existerar. Funderar på att limma tillbaka de baby proof:ade borshörnen bara för att minska på blåmärkena.

Men tja, kidsen har lärt sej infallsrikhet av denna blogginnehavare och helt klart behövde de få utlopp för sin kreativa fontän. Splash! Vi fortsätter imorgon.

Inga kommentarer

Bli den första att starta en diskussion!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s