Två tips

juni 23, 2014 — Lämna en kommentar

Jag grubblade hur mitt jobbande kan ta så otroligt mycket tid här på landet, klockan är redan över sex och jag är inte så långt som jag önskat. Sen slog det mej att det är detta eviga matlagande som tar tid, här finns sidu ingen take away pizza eller asiatiskt hak. Gnurf. Jag vet, jag är en så inbiten citykanin.

Har inga större rapporter från idag annat än att Feedly-appen känns så mycket smidigare än Bloglovin på telefonen, speciellt för en nattsurfare som jag som funnit Feedlys mörka mode som en gåva för ljuskänsliga nattögon. Och sen tycker jag ni kan följa @vesilentotaksi på Insta, delvis för att där finns så sjuttons vackra bilder och för att de flög över oss idag och fick barnen* att rusa amok över gården av förtjusning.

* jag skriver barnen och menar världens sötaste trupp av Bullerbybarn med knutar i håret och glass på kinderna

Inga kommentarer

Bli den första att starta en diskussion!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s