Superdetektiverna svarar

juni 25, 2014 — 8 kommentarer

papiEftersom J (Papi) tappat sin arbetsmotivation så ville detektiverna såklart hjälpa! Inget fall är för svårt för dessa två. Här kommer deras svar, nedplitat ord för ord av deras sekreterate (jag).

Jobbinspirationen: titta in i jobblådan eller under din stol. Den kan oxå vara gömd på ett säkert ställe bland jobbvirusarna i jobbviruslådan. Du kan söka i vilken låda som helst. Den kan också finnas på din dator, googla jobbeinspiration. Om du dricker en espresso kan den finnas längst ner i koppen.

Övriga bra saker att tänka på: Ta en paus, tänk positivt, tänk: jess nu gör jag det här och det kommer att bli bra och jag klarar det! Om du blir upprörd, drick ett glas vatten och ta det lilla lugna. Andas. Om du ska tala inför kolleger så håll dej lugn, tänk jag kan det här och håsa inte. Tänk positivt. Efteråt känner du dej bra. Du är som en hjälteman. Målet är slutet på dagen som är bra för magen. Du gör det du ska göra och det du hinner göra. Snart börjar semestern och du har bara pikulite kvar. Heja! Heja! Du är jätteduktig.

Ok? Vi tar och upprepar mina favoriter:

Du är som en hjälteman

Målet är slutet på dagen som är bra för magen

Den kan också finnas på din dator, googla jobbeinspiration

Om nån annan tappat nåt så är det fritt fram att använda denna blogg som kontakt till superdetektiverna! Jag lovar att förmedla. Superdetektiverna är 7 och 9 år gamla och klipska som rävsaxar.

8 svar till Superdetektiverna svarar

 1. 

  Oj så duktiga o smarta detektiver! Jag är i lte samma håla som Papi, så jag får lov att läsa detektivernas råd flera gånger. Man tackar! Obs! Du kan ju också fråga detektiverna att vet det var jag kan hitta en trevlig pojkvän, har ”tappat” bort alla? 😉

  Gilla

 2. 

  Åå, så fint. Blev nästan tårögd av att läsa. Så smarta barn ni har!

  Gilla

 3. 

  Alldeles underbara de är era tjejer! Sommarkramar till er alla fyra!

  Gilla

 4. 

  Åh, hjälp utav äkta detektiver! Denna möjlighet kan man ju inte missa. Okej, here goes. Jag har faktiskt två frågor.
  1. Om man är sex år gammal och tvingas åka Pendolino-tåg som inte har nån lekvagn och där man måste sitta på sin plats, vad skulle man kunna hitta på att göra? Sexåringen är försedd med mamma, böcker, pennor och papper i alla fall. Så rita och läsa kan man, men nåt annat?
  2. Tips för att göra städning roligare?

  Tack detektiverna på förhand!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s