L’amour, c’est difficile

juni 26, 2014 — 6 kommentarer

Detektiverna ger sina bästa tips på att hitta en partner, denna gång är det Wonderland-Heidi som frågar. Hon vill hitta en kille, men detektiverna vill poängtera att deras tips gäller avsett kön. En liten parentes: detektiverna är väl medvetna om att jag bloggar detta. De tipsar och hjälper så gott de kan, men de troooor att deras styrka är borttappade plånböcker & bortsprungna hundar och andra knepiga fall. Men lite kärlekslycka har aldrig skadat nån, here goes. Sekreteraren skriver ordagrant:

Vi gör vårt bästa men kärlek är svårt. Det viktigaste är att vara modig, artig och att våga gå fram. Ibland är kärlek ens bästa kompis om man bara vågar fråga. Man kan hitta kärlek på loppis (där finns mycket människor), på en fest eller en bar eller sen kan kärleken sitta brevid i kyrkbänken på ett bröllop. Om man är osäker kan man tänka i huvudet hur det skulle vara OM man skulle vara ihop och om det verkar bra så är det bara modigt att föreslå sällskap. Alltså att berätta åt den andra att man vill vara ihop. Om man ser nån som bor nära som verkar kiva, kan man ringa på hens summer och direkt fråga chans. Om hen säger nej så frågar man nästa, det är inte så farligt.

Sekreterarens tillägg: efter att de rabblat upp allt detta blev det en lång tystnad. Sen suckar 7-åringen och tillägger

inte vet jag hur kärlek går till

Det här är ett svårt fall. Som sekreterare vågar jag summera tipsen i att vara modig, artig och inte ge upp.

6 responses to L’amour, c’est difficile

 1. 

  Priceless detektiver! Så fiffiga de är! ❤

  Gilla

 2. 

  Speciellt gillar jag artigheten 😎
  Kan du fråga detektiverna var våra armpuffar är? Dom skulle gärna få dyka upp efter vintern. Också en bikini i stl 110 saknas. Tips?

  Gilla

 3. 

  Fina, fina detektiver! Precis så. Det är goda tips åt alla som har tappat bort fina män, heh. Man tackar för påminnelsen, heh.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s