Farmare

juni 28, 2014 — Lämna en kommentar

kuva(4)Segelbåten kastade loss med full besättning och vår familj blev ensamma kvar med hästar och hund och allt som kommer på köpet. Vi tog genast i med hårdhandskarna och J körde till grannen med gräsklippen för att hämta sågspån. Efter att 7-åringen och jag fyllt två säckar med spån lassade vi dom på en kärra, surrade fast kärran i gräsklippen med ett hundkoppel (?) och så körde J hem tillbaka.

Ibland kan jag drömma om ett liv som äkta farmare. Det är hemskt romantiskt i drömmen, vilket jag ju mer än väl vet att det inte alls är. En är ju uppvuxen mitt i en hög med hästbajs och romantiken fanns främst många tågstationer bort i storstaden. Hursomhelst, vårt sätt att hämta sågspån var ändå ganska kul. Och vi finner det rysligt romantiskt att leka farmarfamilj i en vecka, bortsett från de tidiga morgnarna då.

På tal om seglebåten. Min pappa kastade nyss loss för fyra veckor på havet. En lyckligare gubbe finns inte. Och om en vecka är det besättningsbyte och vår tur att äventyra till havs. Så den här veckan gäller farmarbloggen, sen nästa blir det seglingsbloggen. Håll i hatten!

Inga kommentarer

Bli den första att starta en diskussion!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s