Små saker och stor lycka

juli 4, 2014 — Lämna en kommentar

Döh. Vi är så oerfarna kryssningsresenärer. Det är ju solklart att man köper en ölkärra från Tax Free:n, fås utan ölbackar för 6,90. Värt varenda cent och håller ju för mycket tung vikt. Plötsligt var det superenkelt att hantera väskorna. Till på köpet kunde vi använda mojängen för att dra en veckas matuppköp i två bananlådor från matbutiken till båten.

Vi är i Mariehamn nu. Känns ofattbart att jag i morse ännu skuffade ut hästar på bete och nu vaggas jag till sömns i en segelbåt. Här är dessutom så fint att ögonen tåras! Och innan det här äventyret ens börjar påriktigt så hinner vi med ett besök hos Malin imorgon! Hon och hennes familj bor ju här nu. Och Pommern! Har kollat in den skutan senast när jag var en knapp meter.

Det här är så festligt! Elämä on laiffii.

20140705-080121-28881172.jpg

Inga kommentarer

Bli den första att starta en diskussion!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s