Jag hinner knappt ducka

augusti 11, 2014 — 4 kommentarer

Ett svettigt hej! Vi är tillbaka i stadsvardagen. Framåtblick: imorgon vid niosnåret har vi två skolbarn och jag, mutsin, kommer att ha en välfylld hink tårar. Ni andra som lyckas hålla er, se inte så avundsjukt på mej. Låt det fara bara!

Bakåtblick: idag vid fyrasnåret hade jag en full kundvagn på mina små tår och en hink svordomar på tungan. Bara den gamla damens rädda blick fick mej att svälja, alltså hon vars vagn det var. En vill ju inte bli känd som tantskrämmare.

Däremellan blev jag nästan krokad av en golvmopp på Skillnaden, ni vet fenomenet med plankbäraren som vänder på sej. Fick ta ett gasellhopp till vänster för att missa smällen. Ett besynnerligt dygn, både bakåt och framåt.

Och när jag tänker efter så blev jag ju jagad av två stora tuppar i söndags, fick tjoppa så hårt jag kunde. Måste ens skriva stora, för att inte låta helt mesig.

Vad kommer att ske imorgon? Tårarna är nu helt säkra, men vad mer? Jag väntar med spänning.

20140811-220205-79325183.jpg

De stora bestarna sekunden innan jakten. Lita aldrig på fjäderfän.

4 svar till Jag hinner knappt ducka

  1. 

    Tupparna ville nog bara inte bli fotade.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s