Bokmania

augusti 18, 2014 — 4 kommentarer

Här kommer ett till inlägg av bara farten. Jag har en sån obotlig sukt efter att flytta hela vår bokhylla. Det är ett gigantiskt projekt som kräver tid, gott humör, armmuskler och en hög stege. Förra gången sukten inföll bjöd jag in mina föräldrar och det gick som på räls. Vill minnas att vi drack vin och hittade på tassiga bokkombinationer.

Eller så satt mamma och jag i soffan och drack vin medan pappa jobbade. Äh, nästan säker på att det gick så. Så säker att jag inte ens täcks bjuda in dom på en litterär kväll igen. De genomskådar mej genast.

4 svar till Bokmania

 1. 

  Oujee! En klassiker att bjuda in mamma för om-möblerings häppening! Hade mamma på besök igår för att hjälpa till med exakt det

  Gilla

 2. 

  Och om de (din pappa) läser din blogg så kan det bli svårt. Men jag förstår att du vill. Själv vill jag måla om byrån men orka nu sen tömma den, sandpappra, ta bort handtagen etcetera etcetera..

  Gilla

  • 

   Min pappa på är ute på fiskeresa så jag är safe (tror jag). Min vilja börjar bli såpass stark att jag troligen får börja släpa på åbäket helt själv imorgon! Kanske den där byrån ändå skulle vara ditt nästa projekt? 😉

   Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s