En solskenshistoria

augusti 20, 2014 — 4 kommentarer

Det finns en relativt ny pod för barn som heter Barnens pod som våra kids lyssnar på med stor iver. Varannan måndag kommer det ett nytt avsnitt, lite långsamt kan jag tycka men kidsen är nöjda för avsnitten tål att lyssnas på många gånger. Efter avsnitt fem skrev vi ett brev till Farzad som gör podden (det kan man göra via länken) och berättade hur bra den är.

Jag var såklart en tråkmåns som varnade att brevet nog inte läses upp i podden. Tji fick jag! I avsnitt sju läste han upp ETT brev och det var vårt. Bilen nästan lyfte från västerleden, sån glädje och god fiilis blev det. Så nu älskar vi podden ännu mer! Om man vill höra vårt brev så kommer det vid 3:55 i avsnitt sju. Och om ni vill hålla reda på när det kommer nytt avsnitt så kan ni följa Farzad på Instagram.

Så dagens tips är kanske podden, tänker ni? Ni ska absolut introducera den till era kids, det är helt självklart, men eftersom jag oftast har en egen ko i diket så är det riktiga tipset en liten sladdstump. Den här köpte jag får riktigt lite pengar (minns inte summan) på Biltema och den har gjort att våra bilresor är en sann njutning. Nu kan kidsen lyssna podd på baksätet med varsitt par hörlurar medan vi kan snacka spännande vuxengrejs på framsätet. Vuxengrejs som typ vems tur det är att plasta berget med skolböcker (gaaaaah).

Här kommer iallafall sladden:

kuva 2

4 svar till En solskenshistoria

  1. 

    Vi har en sån där likadan sladd som vi använder till att se på film från paddan med på landet utan att lillsnarkaren i sängen brevid vaknar av allt oljud. Bra till många olika saker alltså!

    Gilla

  2. 

    Gissade att ni måst ha en splitter när jag såg lyssnar bilden på instagram!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s