Jag tar det tillbaka

augusti 20, 2014 — Lämna en kommentar

Just som jag skrev om Barnens pod och att man kan följa Farzad på Instagram (nåt han själv också tipsar om i en pod och på hemsidan) — då går han och postar en bild på en typ som hänger i taket, med krokar genom knäna. Alltså bokstavligen genom knäna. Så ni kan härmed glömma Instagramtipset. Tänker på alla bolibompabarn som nu har detta i sin feed. Ryyys.

EDIT: Nu har han raderat bilden. Det är såklart fritt att lägga upp precis hurdana bilder man vill på sitt IG-konto, men om man använder samma konto till att göra reklam för sin barnpodd så fungerar det inte riktigt.

Inga kommentarer

Be the first to start the conversation!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s