Ur askan

augusti 20, 2014 — Lämna en kommentar

Sen vi landat i stan har klädkris deluxe inte uppenbarat sej en endaste gång. Insikten slog mej idag morse, boom. Och jag analyserade att det beror på att jag hela sommaren hasat mej fram i skruttiga landekläder. Skillnaden till stadsgarderoben är så stor att jag nu kan kombinera och matcha med nyfunnen iver.

Bilden får illustrera lande-Pia, i tyvärr en inte så skruttig outfit. Men jag bakar såklart in ett tips även i detta inlägg: en hängmatta med kanter! Gärna lite i skymundan på gårdstunet. Här hann jag gömma mej i hela 45 minuter innan de hittade mej. Sen var de så sneeky att de ringde mej, och jag så dum att jag svarade i telefonen. Nå man kan inte lyckas med allt. Men ni ser hur happy jag var.

kuva(9)

Inga kommentarer

Bli den första att starta en diskussion!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s