Sjumila kliv & baby steps

augusti 21, 2014 — Lämna en kommentar

kuva(10)

Tennbröllop

Idag har J och jag varit gifta i 10 år. Vi började morgonen med det sedvanliga morgontjatet för att få två barn i tid till skolan. Ändå fick jag springa tillbaka hem efter en regnrock och ett barn gick utan sitt utlovade mellanmål. Romantiken var inte påtaglig men vi kunde ändå fnissa åt stöket.

Jag brukar tänka att vi nog blir bättre på det här med familjevardag bara vi övar lite till. Men påriktigt är vi ju redan hurja bra med tanke på hur livet ändras hela tiden och kraven höjs. Vi har kommit ganska långt på 10 år. Med baby steps och sjumila kliv, allt i en salig röra.

Inga kommentarer

Bli den första att starta en diskussion!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s