Det tar sej

augusti 23, 2014 — 2 kommentarer

För ett år sen hade vi nyss flyttat in i nya hemmet, och precis som med alla flyttar (åtminstone våra), blir allt så håsigt. Fort fort ska allt packas upp och skåpen fylls i en ganska random ordning. Bara skräpet inte syns så är det godkänt

Nu börjar jag äntligen känna att stuffet börjar hitta bättre platser. Som tex en hel bokhylla och en liten pralinätar-soffa. Smäck! Så satt de bara äntligen rätt. Dessutom börjar kidsen komma ut ur den värsta spara-allt-åldern, ni vet den då man inte ens får kasta bort ett karkkipapper.

Det är inte bara möbler och saker som faller på plats nu. Minns ni den bautamängd kakel vi plötsligt hade som extra? 12 lådor sålde jag genast och de resterande 28 ska äntligen få komma till ett eget hem där de uppskattas. Sicken lättnad.

Blir inga mörka bilder just nu, saknar all förmåga att fota inredning uttänkt och balanserat. Så här såg det ut i köket i vintras nåttag:

IMG_5011.JPG

Äh, jag har säkert haft samma bild sjutton ggr.

2 svar till Det tar sej

 1. 

  Vi ska möblera om i vardagsrummet idag, bara jag får gobben att ta i lite (han har gnällt i en vecka nu att det är så svååårt att flytta på hans precious lilla datahörn). Jag vill förresten se meeeera bilder från ert hem, utan uttänkning och balans!

  Gilla

  • 

   Hejaheja! Hoppas ni fick det gjort! Det kommer aldrig att bli nån inredningsbloggare av mej, får inte riktigt till det. Några bilder ska vi se om kan jag kasta fram, haf dock inga förväntningar.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s