Nr 1001

september 9, 2014 — 6 kommentarer

Min blogg uppmärksammade mej på följande jublo:

IMG_0722-0.PNG

Se där. Man kan inte påstå att jag legat på latsidan. Nu har jag packat 17 klänningar och bara två par skor. Imorgon tänker jag dricka bubbel i en uråldrig stad i norra Italien. Sweet! Jag minns inte riktigt hur fiilisen var innan vår honey moon för 10 år sen, men om minnet blir sämre eller livet bättre struntar jag helt blankt i. Det här fungerar hursomhelst.

6 svar till Nr 1001

 1. 

  Ljuvligt. Helt ljuvligt! Ha det super!

  Gilla

 2. 

  Ha en alldeles fantastisk resa!

  Gilla

 3. 

  Det är ju alltid bättre än Bauhaus! Bubblor i italien funkar alltid!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s