Krafs krafs

september 14, 2014 — 4 kommentarer

Jag är en sån liten lyckonisse med en fin resa i bagaget och söta barn nerbäddade i egna sängar, en man som serverar proseccino (nytt ord! Ett glas prosecco kallas så) och ett årgångs-Mignon-ägg som samme man pantat på sen i påskas. Bortskämd tant.

Men se det är inte hela sanningen. Min starka medicin (ni minns min nose job här veckan innan) har gått bananas på mej och förvandlats till nässelutslag utan like. Vaknade imorse av lite kli i knävecken och insåg till min stora fasa på flygfältsvessan att de exploderat till hela kroppen. Man kan läsa hela Europas vägnät och trafikmärken från halsen och ner till fotsulorna. Bara på min kropp.

Tänk tre timmar på ett flyg med sån klåda att du ärligt drömmer om en osthyvel att skrapa med. Nuddar ganska nära motsatsen till skönt. Jag tror jag förstår hur vår yngsting kände sej när hon var i storlek 11 månader med 400 vattkoppor på kroppen. Att ömsa skinn med hjälp av en hyvel känns inte alls omöjligt nu.

Så det var den rapporten, vitsit ni måste digga mina nyheter från krämp-byrån. Men vill ju bara påpeka att detta inte alls är en rosendans hela tiden, bara nästan. Ikväll är jag så värd mitt Mignon ägg. Sen ska jag gå och lägga mej naki på hallmattan och klia ryggen som en hund.

IMG_1036.JPG

F*n så skönt att vara hemma ändå! Ett litet Italien-paket kommer bara jag hinner. Försöker att inte lova nåt här på bloggen för jag håller ändå sällan vad jag lovar. Detta kallas oplanerat och spontant bloggande (99,9% av innehållet här håller det måttet). Vi ser sen!

4 svar till Krafs krafs

 1. 

  Såg ut som den bästa resan! Att resa utan barn, sweet. Men de där nässelutslagen, inte ok. Nästan lika hemskt som att flyga med en gallskrikande bebis med bajsläckande blöja. Nästan. Hoppas hallmattan er är riktigt hård, kanske en av sisal!

  Gilla

 2. 

  fick du amoxicilin? jag fick nässelutslag över hela kroppen som varade i tre veckor… skönt… E fick samma, men hon svällde upp som en ballong i ansiktet och på händerna. kul medicin…

  Gilla

  • 

   Nu minns jag inte för allt i världen vad den hette..? men jo svullna händer & fötter – check. Tre veckor??!?!? *lalalllaalalaaaa* sticker fingrarna i öronen

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s