Hej granne!

september 17, 2014 — 6 kommentarer

Vi har mycket god sikt in till grannarna på andra sidan gatan. Såklart att det finns en oskriven regel att man inte får stirra, men eftersom dom är en del av utsikten så snappar man ju upp en del detaljer.

De har alla sina egna ”namn” här hos oss, som tex ”Kaunis nainen” som om somrarna brukar gå näck och som vi är på vippen att hälsa på i matbutiken, ”The Tiffany’s” som har fönstret fullt med fult tiffanyglas, ”Karl Song” som brukar vattna blommorna iklädd enbart kalsongerna (en gång glömde han att ta dom på sej) och så vidare.

Herr Tiffany har tidigare gett mej creeps eftersom han brukar sitta med näsan rakt mot oss och vårt sovrumsfönster. Förr, när jag drog ner gardinen om kvällarna, brukade jag se strängt och förmanande på honom. Men så kom rid VM i Normandie och herr och fru Tiffany kollade som besatta. De måste ju vara rasande trevliga! Så lätt är det att omvända mej. Nu brukar jag istället le åt min hästkompis när jag drar ner gardinen. Och han är antagligen blind som en fladdermus och har batterierna slut i fjärrkontrollen.

6 svar till Hej granne!

 1. 

  Vi hade en tvättäkta ugly naked guy på förra stället, men nu ser vi ingen. känns lite tråkigt faktiskt

  Gilla

 2. 

  Inte en granne, men vi kunde följa med en vältränad herre som tränade lite mera på sin balkong från gården på jobbet i går. Där stod tanterna på rad och stirrade. Nå det gjorde vi inte, men jag tror att han önskade sig det. Varför skulle man annars träna på sin balkong med glasväggar?

  Gilla

  • 

   Haha! men medge, det är nåt extra mystiskt med gubbar som vill visa sin vigör. Om man kollar noga så finns de massvis med extrapresterande gubbar omkring en (alltså gällande fysik, obs)

   Gilla

 3. 

  Haha! Härligt! Skönt att höra att jag inte är den enda som drar mina blickar mot upplysta fönster (as if).

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s