Bitter sweet

september 19, 2014 — Lämna en kommentar

Så kom fredagen då jag riktigt skulle känna att jag fått massvis gjort. Den känslan är långt borta. Det kan eventuellt bero på förlagsfesten igår eller så har jag verkligen inte knegat på tillräckligt hårt för min egen standard. En urbota dum standard. Ofta då jag prisar detta ensamföretagande till skyarna glömmer jag bort att nämna att jag själv min värsta fiende.

Om du nån gång funderar på att bli företagare, läs noga. Inget utbildar dej så väl inom självkännedom och -insikt som detta. Du finner din mörkaste demon, ditt vackraste skimmer och din inre röst (seriöst, du måste ha NÅN att prata med). Du går via fult hat till gränslös kärlek – till dej själv. Det är j*kligt ensamt på den stigen, men du lär dej att vika av till grannen vid behov. Och du ser dina resultat med helt nya ögon! Bitter sweet är vad det är.

Efter många års övning har jag numer den fantastiska förmågan att lämna kneget på kontoret. Så ikväll när jag & kids gasar västerut kommer jag att joddla glatt. Vi ska gnugga in oss i hästlurv och ha pyjamas party med min mamma, finns inget bättre. Ett bra slut på en tung vecka.

Ni ska få ett suddigt pausstilleben så länge. Jag har tydligen en ny hobby och den går under temat ju gamylare dess bättre. Eftersom här redan syns krejsimönstrat, designglas, torkade blommor (jeez) och arvegods så tar vi plysch, päls och fransar nästa gång. Always leave them wanting more.

kuva-3

Inga kommentarer

Bli den första att starta en diskussion!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s