Photoshoot

september 23, 2014 — 8 kommentarer

En så annorlunda dag. Jag började med att springa till agenturen för att välja ut fotomodeller. Alternativen fick visa upp sej bakom ett glas och jag fick kritiskt be dom snurra runt. Valde enbart på färg & form och ratade genast bort för tjocka, för smala, för mörka och för ljusa. Sen mötte jag upp med fotografen som hjälpte till med spackel och styling. Massvis med spackel skulle det vara och det var rätt knepigt att få det snyggt. Modellen fick ligga på direkt på bordet och så brände fotografen av en serie bilder medan jag stod bakom och slickade lite på en av modellerna.

Byt ut agenturen till ett bageri, modellerna till limpor och spacklet till Oivariini. Fotografen var den skickliga Nadia. Otroligt kul! Och vetni, lättnaden att jag snart har bra material till min hemsida. Den är obeskrivlig. Jag har ingen ursäkt för att hemsidan blivit hängande såhär länge. Livet kom emellan och allt det där andra om skomakarens barn. Jada jada. Snart är det invigning!

IMG_1170.JPG

8 svar till Photoshoot

 1. 

  Så roligt! Jag tänker alltid på dig när jag ser Oivariini i hyllan!

  Gilla

 2. 

  Du borde bli casting director! Modellerna var super och fotona ska nog bli hyvens de med.

  Gilla

 3. 

  Hoppsan, det var ju du som var spöket i dörröppningen!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s