En liten varning

september 24, 2014 — Lämna en kommentar

En morgon kanske nån nånstans ute i världen vaknar och får sitt morgonkaffe upp i näsan bara för att hen tror att Pia på kontoret försvunnit från det stora internätet. Fear not, så kommer inte att ske. Men nu syftar jag på bloggen, inte på morgonkaffet.

Det jag däremot kan garantera är att blogspot-versionen kommer att raderas inom kort. Det betyder att ni som ännu kommer hit via den kommer att hamna nånstans … ja, jag vet inte var. Spännande till en början, men på sikt kanske tråkigt?

Tänk nu om ni missar att jag möblerat om, att ett barn trillat av ponnyn och fått glass, att J haft långkok och att min hemsida fått liv. Eller ännu bättre, detta har förvadlats till Pia på gymmet eller Pia på hembygdsmuseum eller Pia på sällskapsresan.

Vem vågar ta risken? Känn er varnade. Ni som kommer hit via blogspot är ganska många, därav detta inlägg.

Jaja. Nu ska jag gå och prata business. Jag har strykt min blus och allt.

Inga kommentarer

Bli den första att starta en diskussion!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s