You can run … but you can’t hide

september 28, 2014 — Lämna en kommentar

Bli nu inte rädda eller förvånade: Jag trooor jag ska flytta kontoret igen. Den här gången blir det dock inom samma kollektiv, bara ett litet ynka rumsbyte. Det räknas knappast. Men om jag hittils haft kontor de luxe så skulle jag nu få kontor magnifique.

Antingen är jag aldrig nöjd eller så jobbar jag upp mej. Snart sitter jag i en penthouse med balkonger & terrasser. Eller vänta, det gjorde jag ju redan i Hagalund. Jag är antagligen aldrig nöjd, en så deprimerande tanke.

Inga kommentarer

Bli den första att starta en diskussion!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s