Kråma i takt

september 29, 2014 — 4 kommentarer

Jag anmälde mej till en kurs i kråmande. Det kan bara bli festligt. Jag ångrar det ren lite, ju mer jag kollar videon desto konstigare tycker jag de rör sej. Min kropp kommer knappast att lyda i rätt riktning, jag kommer att vara som en struts med klåda i nacken.

Mest tänker jag på stackars Sinikka Sokka som föll ut från Tanssii Tähtien Kanssa. Enda orsaken varför jag tittade, den glädjen blev kort. Om jag har ens ett uns av hennes utstrålning nån dag så är jag lycklig. Jag börjar med att lära mej kråm-tekniken.

Jag som Sinikka. Mer lysande och snällögd tant får man leta efter. Snart även med sexy mooves.

4 svar till Kråma i takt

 1. 

  Jag är djupt imponerad av alla som kan dansa. Själv har jag en koordination som en stapplande flodhäst samt risken. Du vet, jag var den längst bak på gympa/ aerobicpassen som skuttade åt fel håll. Alltid!

  Gilla

  • 

   Jag vet faktiskt inte om jag kan! eller lite dansa jo, men aerobic eller sån här grupp-följa-ledaren har jag noll erfarenhet av. Tänk om jag är en ny stjärna! eller så inte. Spännande!

   Gilla

 2. 

  Yes! Hur kul?! Vi kan ta en svängom när vi ses nästa gång.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s