Föräldrafas(an)

september 30, 2014 — Lämna en kommentar

Idag har jag turbojobbat. Det gick så hårt till att jag kom 1,5H för sent till kompisarna — och det var helt okej! Guldklimpekompisar. Och så ofattbart skönt att få en massa todo’s undan. Inte för att högen minskade påtagligt, men äntligen känner jag att jag har koll.

En sak jag däremot har noll koll på numer, det är bebisar. Nån kanske minns att jag var doula i flera år och hann tom bli vald till årets doula på slutrakan. Så fina minnen! På två år har jag totalt tappat touchen. Det är sån otrolig babyboom omkring oss just nu, vilket såklart är underbart. Men om nån frågar mej hur ofta de ska äta eller vid vilken ålder de får tänder eller om de behöver mössa. Finns inte kvar i arkivet. Jag kan inte svara.

Så tassigt! Men samtidigt skönt. Nu kan jag lägga full uppmärksamhet på gullegull och oooh och aaah. För gräsligt söta är de!

Mina ess just nu är åttans multiplikationstabell, finska lövträd, mellanmålspackning och Loom bands. Nån som behöver hjälp med det? Jag kunde bli årets faktotum (påriktigt, det är ett ord). Om barn har faser, så visst har föräldrar det också.

Inga kommentarer

Bli den första att starta en diskussion!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s