Det här kan bli vad som helst

oktober 6, 2014 — 3 kommentarer

Lite nervös inför kvällens danstimme. Det är inte så att jag gått omkring och drömt om Latino Groove, det är bara ett sammanträffande av min nya röra-på-sej-strategi. Eftersom inte ens en bit dajm på en pinne får den här kvinnan att lämna sofflocket är det bestämt att då det yngre barnet kör redskapsgymnastik ska morsan också röra på sej.

Det fungerar inte med självstyrt uteflås, det måste vara spikade tider och hål i plånboken om jag inte deltar. Och det går inte med monotont skumpande eller böjande eftersom uttråkandet då infaller under en nanosekund.

Med dessa tids-, plats- och rolighetskriterier fanns bara Latino Groove för nybörjare. Jag måste ju hinna både dit och tillbaka innanför ramen av redskapsgymnastiken. Nu återstår ännu torsdag och val av sportgren, just nu glimmar damfotboll nånstans i horisonten. Den som känner mej kan sluta kissa-på-sej-skratta nu. Om jag tidigare snubblat omkring långt utanför bekvämlighetszonen i jobbfrågor så är detta som att skuffa bambin ut på isen.

Förra veckan kollade jag dansvideon på Youtube, den här veckan ska jag kolla vad det där paitsio är för nåt. Lade tom in en helt ny kategori, till ära av min nya strategi: motion. Whoop & oh no!

3 svar till Det här kan bli vad som helst

 1. 

  Åh, låter sjukt roligt! Jag steg också ur min bekvämlighetszon ifjol och började gå på danstimmen Sh’Bam och SOM jag älskade. Kanske bästa träningsformen när man får bara dansa utan att egentligen bry sig om HUR det ser ut. Ha det så kul!!

  Gilla

  • 

   Tack Kugge! alltså VARFÖR har jag funderat mej blå på det här med HUR det ser ut, jag skyller på nervositeten. Det spelar ju verkligen ingen roll. En liten ögonöppnare, din kommentar. Jag ska bara shejka loss! Ole!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s