Nirkka piksi

oktober 12, 2014 — 2 kommentarer

Ett sent och mycket osammanhängande inlägg. Jag spenderade hela söndagen på att jobba och lördagen var en skoldag för hela familjen. Om det inte varit för kul kvällsprogram både fredag och lördag hade det här inte alls kännats som ett veckoslut.

Läste att unga företagare har mest problem med stress och att skilja arbete från fritid. Skriver under allt (platsar just och just in under 36), men samtidigt vill jag nog påstå att man lär sej med tiden. Det bli lättare att balansera jobb & fritid bara man inser sina gränser.

Just nu råkar jag vara i en period då jag jobbar svinmycket. Vi kan inte ens hålla höstlov. Är så glad att vi kunde åka på vår resa i september för nu hade jag aldrig kommit loss. Men jag klagar inte! Drömjobb på drömjobb, så ser ungefär den här hösten ut.

Ett oroväckande tips till slut. Om du , som jag, behöver få bort etiketter på glasburkar eller flaskor ska du först blötlägga och sen peta. När enbart limmet kvarstår polerar du med babyrumpsavetter. Allt försvinner. Men tja, vill man sen polera små babyrumpor med såna savetter …

Jag är väl förberedd inför morgondagens etikett-test. Fast J tänkte få ont i hjärtat då han såg mej blötlägga fulla vittvins flaskor i hett vatten.

IMG_1469.JPG

2 svar till Nirkka piksi

  1. 

    Hmm, användningen av dylika savetter har varit ganska låg hos oss. Dom torkar först efter många månaders åkande i barnvagnen i öppnat paket…

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s