Länge sen sist

oktober 24, 2014 — 4 kommentarer

Hur är läget? Här knallar det på.

Jag har funderat så fans (ursäkta, betalar i svordomsburken snarast) mycket på identitet i samband med blogg, olika sammanhang, sociala medier, vad andra tänker, hur fislite det betyder, hur tassigt mycket alla (inklusive jag) tänker på enbart sin egen napa, vad som triggar folk att bli arga, det ovärderligt fina i att kunna prata med andra, att se sina kids leva som man lär (oh, man! på ett bra sätt), på vikten av att känna sej någorlunda lyckad och trygg i sina egna val, att ta ansvar för sina beslut, att trampa framåt, att kolla bakåt genom lärdomens glasögon med instafilter på, rikedomen och finurligheten i att hänga med olika ålders människor, djurs ärlighet och den barnsliga och avundsvärda glädjen över den första snön.

Det där var den här bloggens längsta mening ever. Ni kan förstå att det pyser i mitt tröskverk. Samtidigt galopperar vardagen på, parallellt med mina tankar. Det finns inget som sätter stopp på vårt ekorrhjul. Föräldramöten följs av nya föräldramöten, projekt byts ut mot nya, förra vinterns utekläder behöver uppdateras och imorgon är en helt ny dag.

Jag tog ett till självporträtt, nästan exakt en vecka sen. Det involverade en lite mullig iPhone, ett staket och en glad lande-Pia. Vet ni, jag kom på att jag allra mest är den sorten som snyter sej i bara fingrarna. Men sånt passar sej inte alltid bland folk. Så några ggr per vecka drar jag ut i periferin och gör sånt. Där ingen ser, bara snormärkena bak på mina brallor avslöjar mej.

IMG_1625.PNG

4 svar till Länge sen sist

 1. 

  Livet är som att stå i mitten av en flod…Jag står mest vid strandkanten och tittar på.

  Soundtrack till min kommentar:

  Gilla

 2. 

  O-ja, jag är också en hängiven fingersnytare. Varför snyta sej i papper utomhus?

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s