Kan bäst, vet mest

november 5, 2014 — Lämna en kommentar

Det ska vara hälsosamt. Glöm ej vitaminerna! Begränsat med skärmtid, gärna inte alls om man hade frågat herr Jobs. Tillräckligt med sömn, stöd för läxor, fotriktiga skor, gott humör och mycket med frisk luft och motion. Raska tag och artiga fraser, hjälpa tanter och äta ekologiskt. Nät-etikett, plastade böcker, lämpliga gympakläder, tandläkartider, simskola och museibesök. Läsa tillsammans, laga mat tillsammans, städa tillsammans och pyssla julkort till släkten. Ordna kalas, vila hemma, kontakta läraren och tacka för maten. Säg förlåt. Kramas. Busa. Spela instrument.

Ni borde nog. Nej. Ni måste. Måste.

Internet är så himla bra för en massa saker och informationen kommer ofta väl till pass. Men sen då det går över till pekpinnar blir jag så trött att jag faller av stolen. För att nån vet så mycket bättre än alla andra.

Inga kommentarer

Bli den första att starta en diskussion!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s