Sånt föräldrar sysslar med när de petar på sina telefoner (hela tiden)

november 12, 2014 — 6 kommentarer

Jag har föräldragooglat. Det gör man när ens barn önskar/frågar/pratar om nåt man inte känner till. Det brukar oftast handla om historia, geografi eller annan fakta som jag inte klarat av att arkivera under min mycket korta skoltid (lägsta-ribban-kinda-girl). Den här gången handlade det om nåt som inte ens min grafiker-hjärna registrerat och jag var bergsäker på att hon svamlade i nattmössan; kulspetspennor som går att gumma. *Googelgoogelgoogel* (så låter det in action). Barnet hade rätt! Så nu vet jag vad åtminstone en punkt på hennes julklappsönskelista betyder.

Och igen, en mental note. Jag ska börja skriva upp alla saker jag föräldragooglar och rapportera här, ärligt och oscensurerat. Det kan ju bli riktigt kul (för er).

6 svar till Sånt föräldrar sysslar med när de petar på sina telefoner (hela tiden)

  1. 

    Fast suddbara bläckpennor har funnit länge ren. Jag hittade en sån penna när jag gick i lågstadiet (är 27 år nu) och köpte en sån åt min famo som löste mycket korsord. Ja har en sån penna ännu men den skriver lite dåligt för att vara en bläckpenna tycker jag.

    Gilla

  2. 

    Vi har två suddbara bläckpennor till salu, just Pilot frixion och så en som heter Papermate replay : ) Frixion-pennan är en nykomling som har rätt så high-tec suddgummi som jag gillar, medan Replayn har ett ”vanligt” suddgummi. Å andra sidan kan man ligga på rygg och skriva upp och ner med Replayn, därav smeknamnet korsordspenna som den har hos oss iaf.. : ) Båda finns att fås i 3 olika färger, till Frixion-pennan finns det dessutom att köpas reservbläckstift, och den finns både i 0,5 och 0,7.. Kul att veta nåt om nåt ibland! ; )

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s