Som Bertie utan Jeeves

november 13, 2014 — 4 kommentarer

Det är en sak att sitta på ett arbetsrum och chefa över sej själv från dag till dag. Det är en helt annan sak att sälja en dagsinsats till en byrå och sitta på ett kontor och leka anställd. Jag är så slut att jag trillar ihop om jag stiger upp från soffan.

Men så otroligt hälsosamt för en garvad ensamjobbare som jag! Plötsligt har jag robotjobbat, gått på lunch och haft två kaffepauser. Och gjort bra resultat. Så jäkla skönt att jobba för nån annans kunder ibland. Att kunna strunta i kundkontakten och bara få sitta ner och vara kreativ medan nån annan skriver eposten och svarar i telefonen.

Drömmer om att anställa en liten Jeeves som kunde vara projektledare och -koordinator medan jag bara fick sitta och idéa utan avbrott. Sist och slutligen är det min svagaste länk, att jag är så kass på att koordinera mej själv. Kul va, att suga på att hålla koll på sej själv. När jag lyckas eliminera mitt eget såsande kan jag vara hur kreativ som helst. Jag är en sann Bertie Wooster utan en egen Jeeves.

IMG_2032.JPG

Bildtext: en trött Bertie löser en sudoku. Fotograf okänd.

4 svar till Som Bertie utan Jeeves

  1. 

    Du kan anställa mig sen när du behöver en projektledare, är skitbra på att organisera och ha koll! Se det här som en öppen ansökan till det icke-annonserade jobbet!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s