Vem kan leva 200 dagar inuti din dammsugare?

november 19, 2014 — 4 kommentarer

Helt galet. Ju mer jag tar reda på, desto mer vill jag veta. Och när jag en gång ramlade in på elefanterna, efter Niklas kommentar på föregående inlägg, så kunde jag fortsätta klicka hela dagen. Börja tex med den här mycket intressanta artikeln om spindeln kan överleva inuti dammsugaren (ej kul läsning om man är araknofobiker). Sen väljer du en ny rubrik under relaterat innehåll och surfandet är säkrat för en lång stund framåt. Dit for den kaffepausen.

4 svar till Vem kan leva 200 dagar inuti din dammsugare?

 1. 

  I lågstadiet, på andra klassen, var det i nån undervisningsbok, kommer ej ihåg ämnet, en som tätade en träbåt med tvål. Det kan man ju inte, sa läraren och övertygade alla att tvål löser sej i vatten, det var fel alternativ.
  Då påpekade jag att jag man visst tätar träbåtar med tvål, det har min morfar lärt mej. Alla såg ut som frågetecken utom läraren som blev trumpen och snabbt gick vidare i undervisningen. Ha! morföräldrar FTW!

  Gilla

  • 

   Score till moffa! vi hade ett case i ena barnets klass där ett barn påstod motsatsen än vad läraren sa, tror det handlade om dinosaurier. Det ledde till att de tillsammans tog reda på och barnet visade sej ha rätt. Hen fick massvis med beröm och nu tror jag alla kids kommer ihåg just detta dinosauriefakta för evigt.

   Gilla

 2. 

  Okej, det där med spindel i dammsugaren behövde jag verkligen inte veta. Huj!

  Gilla

  • 

   Jag satte en gång en spindel i min väldigt spindefobiska lärares väska. Sällan har det varit så lätt att få en hel karl på knä. Men jag lärde mej också en läxa, det är inte sjysst att leka med andras fobier.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s