(st)rumpfest

november 24, 2014 — 14 kommentarer

julfest

De kolleglösas julfest gick av stapeln i lördags. Det går inte riktigt att beskriva med ord hur bra det konceptet är, eller hur roligt det blir. Om en gått hem med en annans man, en hängt en nipple tassel på sin förfader, en fått problemavfall som julklapp och en hållit hela sin familj som gisslan i en matbutik i jakt på den perfekta namnlösa julklappen. Need I say more? Det är så äkta & hjärtligt det kan bli utan krystat small talk. Nästa år igen! Den festen räcker gott och väl som orsak till att vara ensamföretagare.

Som en god medlem i laget familj måste jag ändå tömma tvättmaskinen ännu efter att jag landat hemma. På söndag morgon var det sen mycket intressant att begrunda hur kreativt jag hängt upp 3000 strumpor mitt i natten.

14 svar till (st)rumpfest

 1. 

  Jaa! Jag mådde så mycket bättre än jag förtjänade på söndag, men med en lätt aura av bräcklig existens ändå. Nästa år igen för fan!

  Gilla

 2. 

  Tack för en sjukt rolig kväll! Och vilken sammanfattning du kom med! Jag mådde också förvånansvärt bra igår, lite trött bara. Synd att du inte har förevigat din strumpbild! 😉

  Gilla

 3. 

  HARMAR att jag inte kunte vara med! Men en långlunch i vår sku vara susen! Ja?

  Gilla

 4. 

  den här icke-kolleg-lösa jobbaren tackar allra ödmjukaste att jag fick vara med! det var så slappt, äkta och lustigt. bra diskussioner, både seriösa o oseriösa.

  Gilla

  • 

   Du var en frisk fläkt från andra sidan! Det är rekommendabelt att ha kontakter med folk som vet hur man samarbetar och beter sej, en konst vi ensamjobbare kan glömma bort ibland. Super att du joina!!

   Gilla

 5. 

  Nästa år ska jag också vara med igen, kul att ni hade en lyckad kväll!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s