Mys

december 1, 2014 — Lämna en kommentar

kuva 1

Passligt nån minut före månadsskiftet fick jag äntligen min egen hemsida live. Den är långt ifrån klar men jag bestämde mej att sänka ribban rejält. Ska fortsätta peta bara jag hinner, bla mina vinflaskor fattas så min grid går inte jämnt ut.

Samtidigt har julfirandet exploderat här hos oss, två kids är delvis skyldiga men också J har konstruerat pepparkakashus hela dagen. Och för att inte sänka ribban på precis allt nuförtiden så är julbuset på gång igen! Detta år är det Storakanin och Lillakanin som äventyrar, finns tyvärr bara på Insta eftersom bloggen tar julpaus nu.

Inga kommentarer

Bli den första att starta en diskussion!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s