Jag ser rött

januari 9, 2015 — 4 kommentarer

Sitter hos ma & pa pga vill inte åka hem pga misär av julpynt hemma. Finns det en service som kommer och sveper undan alla tomtar? Milt hat. Det är säkert en vecka sen alla andra bloggade om hur underbart de städat undan julen. Grattis på er, jag orkar inte ens bli tillräckligt störd för att idas plocka undan allt.

Dessutom är mitt jobb-jag helt ute och cyklar. Jobbar 50% på designbyrån vilket ju såklart är fantastiskt, men att plötsligt infinna sej en viss tid på två olika jobb inom samma arbetsdag känns nästintill oöverkomligt. Jag är som en tant som bara kan boka in en händelse per dag, skyller allt på jullovet. Till på köpet väntas det att jag är sjukt kreativ. Tursamt nog har jag världens flow på den fronten just nu, det är kanske därför mitt organiserings- och tidsuppfattningssinne inte fungerar. Overload liksom.

Bäst att masa sej hem och inleda fredagsmyset. Öppna en flarra rött och blunda för allt som heter jul. På tal om rött, mina vinflaskor dyker snart upp på det stora eldvattensbolaget. Och sen en vattenflaska i matbutiken. Förra årets frukter börjar bli mogna nu, spännande.

4 svar till Jag ser rött

 1. 

  Nu blev jag nyfiken på din jobbsituation, vad menar du med att du ska vara på tvåm jobb samma dag? Har du ngt nytt deltidsjobb på designbyrå?

  Gilla

  • 

   Nja, jag har sålt halva min arbetstid till en designbyrå. Så samma frilansliv, bara på två olika platser. Såklart skönt med mycket stabilare inkomst, men mycket mer utmanande vardag. Håller på hela våren så jag lär få skärpa mitt ordningssinne rejält.

   Gilla

 2. 

  Fnissade till tantjämförelsen. Min dröm är att ha högst en grej att göra om dagen.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s