Dåliga nerver

januari 11, 2015 — 2 kommentarer

2015/01/img_3080.jpg

Vi har delat upp barnens hobbier med J, han har fotbollen och jag allt annat som bla stall och gymnastik. Fotbollen kräver mest och såklart hjälper vi varann. Igår fick jag stå och leka fotismorsa i kuplan då ett barn hade match. Huuu, det var kallsvett och hjärtklappning för mej.

För första gången i mitt liv förstod jag varför min egen mamma förstört alla mina tävlingsvideon (jag red) med att skaka nåt oerhört på handen. Det gick knappt att titta på dom efteråt för när hästen hoppade så hoppade också mamma. Och så utropade hon ”herrejee” och ”oh shit” vid vartannat hinder.

Jag blev så äckligt nervös för barnets fotbollsmatch att jag drack tre nervkaffen ( bra idé, va?) och gömde mej i ett hörn. Försökte borra ner ansiktet i min halsduk och bara plira litegrann, ibland. Blunda, kolla klockan, föra kaffemuggen i roskis, titta lite försiktigt, kolla klockan igen. Inse att jag svettas som en hullu.

Jag vet fasiken inte hur jag överlevde.

2 svar till Dåliga nerver

 1. 

  Bra mycket stiligare än att gorma oförskämdheter åt motståndarlaget o hota domaren med stryk. Lär vara mycket vanligt bland föräldrar.

  Gilla

  • 

   Huj! Som tur var det mycket topp klass föräldrar på den här matchen. Alla hejade konstruktivt utom en som försökte försvinna i hörnet och stirrade på klockan hela tiden .. hehe

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s