Inte

januari 26, 2015 — 8 kommentarer

Jag
– dammsuger inte
– knusslar inte
– köper inte storpack
– dricker inte ensam
– putsar inte mina skor
– läser inte papperstidningar
– går inte på gym
– bryr mej inte om kändisar & kungligheter
– följer inte recept
– är inte petnoga
– tycker inte om att mäta med måttband

Det var verkligen inte spännande så jag bytte till varianten ”vad gör vår mamma inte” enligt våra kids. Vår mamma:
1) berättar inte andras hemligheter
2) äter inte grynost från en tallrik
3) köper inte allt hon ser
4) säger inte nej
5) köper inte godis på vardagar
6) köper inte en hund (stort förtret)
7) är inte knusslig

Om nr 4 stämmer så går det inte riktigt ihop med nr 6, för den stämmer definitivt. Och nummer 5 ja, vem tror de riktigt jag är? Ett helgon? Klart jag köper godis på vardagar, senast idag en pantteripåse till jobbet. Men berätta nu inte åt dom, jåådå. Nr 2 betyder att jag äter det direkt ur burken och sånt gör inte andras mammor (tssss). Annars också lär jag inte alls platsa in i sånt som andras mammor gör. Vad det nu kan tänkas vara.

8 svar till Inte

 1. 

  Jag måste be barnen göra en lista åt mig, kunde vara sjukt roligt (och ganska osmickrande). Fnissade åt deras 2a och resonerade att det var just som du sade. Fina barn du har!

  Gilla

  • 

   Det var sen galet svårt för dom att svara på vad jag INTE gör. Men kanske era kids har lättare för att tänka omvänt? du måste berätta sen! *nyfiken*

   Gilla

 2. 

  Hej Pia!
  Det här har ingenting med inlägget att göra, men fua sa att du hade flyttat över din blogg från ratata hit till egen domän och jag tänkte fråga hur det funkade? Gick det smidigt eller krävde det en massa skills? 🙂

  Gilla

  • 

   Hej Johanna! jag flyttade från blogspot till wordpress så tyvärr kan jag inte hjälpa dej.. Jag föreslår att du mailar Kulturhuset som hostar ratata och frågar dom om det går. Jag trooor du borde få ratatabloggen exporterad som .xml som sen går att importera till wp. Men som sagt så vet jag varken hur eller om det lyckas. Berätta sen gärna om det gick! Jag har en gammal ratatablogg som jag gärna skulle integrera hit.

   Gilla

 3. 

  Visst, men ”– dricker inte ensam” Det är ju så najs att ta ett glas på kontoret när man har senkvällskift!
  Men ”– läser inte papperstidningar” förstår jag som inte har läst hblkväll men läser hbl o hs papprigt varje dag.
  Gym är ju så jäkla tråkigt!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s