Helomvändning och vita knogar

februari 3, 2015 — 4 kommentarer

Satte dagens lunchpaus på att knyta snören på ettornas skridskor vid skolan. På vägen dit tänkte jag skämtsamt att det här blir ju dagens medalj för mej. Åtta par skridskor, bleka knogar och en stor ögonöppnare senare gick jag tillbaka till jobbet och funderade mycket allvarligt att den läraren borde få 100% löneförhöjning. Nej. ALLA lärare borde få det. Det var ju verkligen ingen lätt match att valla 25 st skumsläckare med blades på fötterna, strunt nu i snörena.

Nu skäms jag över min personliga medaljutnämning, skämt eller inte.

4 svar till Helomvändning och vita knogar

 1. 

  Jag har nu haft handbolls”skola” två gånger för några klasser på deras jumppatimmar och aj jestas jag var slut efter den dryga TIMMEN. All respekt (och mer lön!) åt lärare!

  Gilla

  • 

   Jag funderade nåttag på klasslärare. Att bara fundera är som tur inte så farligt ännu. Ojoj, såna hjältar lärarna är som dessutom orkar valla alla med lugn och kärlek på en slaskig isbana.

   Gillad av 1 person

 2. 

  För att inte tala om dagispersonalen som klär på barnen flera gånger om dagen. Jag blir svettig och nervös bara av tanken på att klä på vinterkläder på mitt eget barn. Avskyr det! Försök nu sen få in tummen i vanten vah?!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s