Dryckesgrafikern

februari 11, 2015 — 6 kommentarer

Idag har mina vattenflaskor gått till tryckeriet. Fiu! Bara Olli på tryckeriet nu förstod vilken shade of grey (hehe) jag menade så blir det helt säkert prima. På kommande alltså.

En annan halleluja-moment är att mina vinflaskor lär finnas på Alko. Eller den röda, den vita tar lite tid på sej. Om ni vill sneakpeak:a så klicka in här. Än så länge fungerar en kul kuriositet, då man för kursorn över den lilla bilden syns ännu den gamla flaskan som förstoring. En före och efter, how convenient. Men inga garantier på hur länge det (inte) fungerar.

En ratad version syns nedan. Jag måste ju designa, limma på flaskan och sen dricka för att få rätt feeling. Jag gjorde säkert 30 olika så det var inte precis en vit höst, nej.

kuva-17Jag har nån gång funderat på mängden ratade jobb som finns på min dator. När jag blir pensionär kan jag starta en blogg om hur det blev och hur det såg ut på vägen. Finns både pärlor och skräckisar!

6 svar till Dryckesgrafikern

  1. 

    Ja! Vill läsa inlägg med temat ”från första idé till slutprodukt”. Tycker det är superintressant att följa med andras kreativa process!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s