Välkommen hit, du har vunnit en resa!

mars 4, 2015 — 6 kommentarer

En gammal klassiker, sökord. Mina enda brukar vara Pia på kontoret och detektivkalas, tills idag då nån halkat in på Hittade en bananskal vid dörren (obs, ej mitt skrivfel). Dessa sökord ledde *trumvirvel* även de till detektivkalaset, det finns här.

Om vi är inne på detektivtemat så kan jag berätta att jag helt i misstag hittade på en utlottning till barnens skola (Pias infall, den som läst länge känner till fenomenet). Nu florerar ett rykte på skolan att vinsten är en resa! Vart går den? Vem ska vinna? Ojoj, tänk om jag vinner? Dessa uttryck har jag nu snappat upp i tvenne dagar.

Min rubrik är bluff. Men skolans lotteri får inte vara det! Barn får man inte lura. Så jag tar skeden i vacker hand, river det lilla diplomet som löd att du vunnit fritt inträde till skolans roliga kväll (wohoo!) och fixar nåt smarrigare. Blir det en spårvagnsbiljett? En luftballongsfärd? Eller presentkort till Onnibus?

Pias idémakeri & infall är inte alltid lönsamt, men det är sjysst.

6 svar till Välkommen hit, du har vunnit en resa!

  1. 

    Hördu, igen plågar Catta dig med tekniska frågor… Men asså: använder du Google Analytics eller WP:s egen statistik gällande sökorden? Om jag förstått rätt är det ganska krångligt att få GA i WP, eller? Tycker ju WP-stats är ganska täckande, men jag kanske har fel?

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s