Work all night on a drink of rum

mars 6, 2015 — 2 kommentarer

kuva-18

Galen arbetssinsats denna vecka. Jag må nu tjata om det, men jag är såpass imponerad över att kombon mycket jobb & tidspress kan generera så här mycket bra idéer. Samtidigt känns de så sjuttons obekvämt att blogga om mina egna alster. Hur gör man sånt snyggt? Och vill nån läsa?

Hursomhelst, sicken tur att bo 100 m från arbetsrummet. Det gör att jag kan springa på jobb medan barnen är på hobbyer, eller på natten, eller ja – när det faller mej in. Vardagslyx. Bilden knäppte jag igår kväll/natt när jag satt här alldeles ensam och hoilade.

Fiskefruns bok snurrar som bäst i en tryckmaskin i Keuruu. Lättnad! Dessutom layade jag en urkul barnbok, Malins nästa. Den boken var min guldkant på hela veckan, skrattade så jag frustade medan jag jobbade. Håll utkik där!

– – –

PS1 gör ett försök på projektet 100 blogginlägg på 100 dagar. Flopp eller topp, vi får väl se.

PS2 det finns en plats ledig på arbetsrummet om nån är intresserad! 250 bagis och mitt i centrum. Love it! Norpa mina kontaktuppgifter från hemsidan om du vill veta mer eller komma och titta.

2 svar till Work all night on a drink of rum

  1. 

    JAG JAG! Synd att det blir så långt att pendla.
    Och heja, vilka roliga projekt du har på G.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s