Sinnet fullt av sol och insikter

mars 11, 2015 — 4 kommentarer

Den här dagen! Tog ledigt från jobbet (seriöst, har nästan rotats fast vid arbetsbordet på sistone) och gick på Folkhälsans seminarium Smart på nätet. Där fick jag insikt efter insikt och bra verktyg för att lära och förstå kidsens nätanvändning. Hurra!

Delar av seminariet var mest riktat till lärare och jag slogs av hur mycket det poängterades att dessa saker är på skolans ansvar. Okej då, men i mitt tycke är det nog föräldrarnas uppgift att vaska fram smarta nätanvändare och skolans uppgift att stöda det. Inte desto mer om det, hade en känsla att jag var den enda som enbart var där som förälder. Så kanske formuleringen berodde på målgruppen. Mycket nöjd hursomhelst. Jag kan skriva lite mer om ämnet om nån är intresserad?

Efter seminariet hade jag ännu 1,5H tills eftishämt. Alltidalltidalltid går jag efter tidigare om jag bara kan. Bröt den regeln idag och bestämde mej för att tanka Pia-kontot med den tiden istället. Solen sken och humöret var på topp — så jag gick hem från bortre Tölö. Stannade såklart på en kakao vid Regatta på vägen.

IMG_0323.JPG

4 svar till Sinnet fullt av sol och insikter

 1. 

  Berätta gärna mer om seminariet, intresserad att höra, viktigt ämne!

  Gilla

 2. 

  Jag vill också höra om seminariet och smarta tips för barn på nätet! Vi är ännu i app och hertan maailma skedet, men snart surfas det säkert runt på allt möjligt. Och lunch snart, jooko?

  Gilla

  • 

   Check på båda! Håller som bäst på att fixa en föreläsning till skolan för alla föräldrar, håll utkik!

   Lunch nästa vecka? allt utom fredag passar.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s