Blogg87: en framtidssaga

mars 19, 2015 — 4 kommentarer

Igår funderade jag en lång stund om jag (eller varför inte vemsomhelst) kommer att röra mej med rollator på ålderns höst och huruvida det kommer att spela nån roll på märket?

Dagens åldringar ter sej så modesta. Jag tror inte de surfar runt efter den senaste rollatormodellen buggaloss, utan tyr sej till vad som bjuds. Rullar det så funkar det. Utan desto mer fakta gissar jag att det beror på deras bakgrund som konsumenter, och likväl kommer vår konsumentbakgrund att följa med oss i åldersbagaget. Synd iofs.

Sen gick tankegången vild på andra prylar som kommer att bli framgångssagor inför min ålderdom. Vem hinner först med tex käppen med inbyggd selfiestick? Eller vilken stick som nu är must på 2040-talet. Eller glasögon med inbyggd textning för den minnessvaga. Fattar ni, glasögonen textar namnet på allt och alla den ser. Sen kan man vara smygdement hur länge som helst bara läsförmågan består.

4 svar till Blogg87: en framtidssaga

  1. 

    Buggaloss!! 😀 😀 😀 😀

    Gillad av 1 person

  2. 

    Rullator med inbyggd wi-fi, telepromter, medicineringsenheter i handtagen, elmotor för att klara uppförsbackarna, syrgasmaskar som ploppar ut om den märker att föraren faller.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s